Deze winter hadden we weer een aantal fijne kerstoptredens. Ons kerst-/winterrepertoire hebben we met een paar nieuwe nummers uitgebreid. We kunnen op deze manier afwisseling bieden in ons programma.

Zaterdag 12 december 2015: Huissen bij kaarslicht

We traden twee maal een half uur op in de Protestantse Kerk. Fijn publiek en fijne sfeer. We treden altijd graag op bij Huissen bij Kaarslicht. We hebben zelfs speciaal het lied 'Huissen by night' in ons repertoire opgenomen!

Vrijdag 18 december 2015: Xmas shopping in Westervoort

Eerst een optreden op het podium op het Dorpsplein, daarna twee keer een half uur in de Protestantse Kerk aan de Dorpstraat. Zingen klinkt prachtig en gaat heel fijn in zo'n historische kerk. En wat was deze kerk mooi versierd. Trouwens, wij zelf proberen ook altijd mooi versierd te zijn! In de map 'Foto's' kun je het geheel bewonderen.

Zondag 20 december 2015: Kerstmarkt Koningstraat Arnhem

Twee optredens buiten in de Koningstraat. Een geheel andere sfeer, zo met winkelend publiek. De swingende populaire kerstnummers doen het dan altijd goed, maar ook voor bijvoorbeeld 'Stille nacht' blijven de mensen stilstaan om te luisteren. 

Top