COLOURS bestaat sinds 1997 en onze naam geeft al aan dat we een veelzijdig en kleurrijk repertoire hebben.

Veelzijdig repertoire

Vol overgave en ervaring zingen we over de liefde, het grote genieten, onrustige en stille nachten, over kinderen en de schoonheid en de schaduwzijde van het leven. Ons repertoire bestaat uit o.a. popmuziek, close-harmony en eigentijdse klassieke muziek.

We zingen 3- of 4 stemmig; soms a capella, soms met piano begeleiding, soms met het hele koor, soms ook met solopartijen.

Een greep uit ons bestaande repertoire:  Avond, This is the Life, Gabriellas Liet, On Children, Let it go, Lily and the rose,  Euphoria, Havana, Nightingale, True Colors en nog veel meer. In het najaar hebben wij ook een kerst- en wintersfeer-repertoire.

Naast het opbouwen van een uitgebreid repertoire werken we aan algemene muziekleer en stemvorming om zo tot een mooie koorklank te komen en om op leuk muzikaal niveau te kunnen zingen.

Om tot een mooie, toepasselijke theatrale setting te komen tijdens optredens, besteden we ook aandacht aan presentatie en uitstraling. Bij dit alles speelt enthousiasme en gezelligheid een heel grote rol!!

Optredens

We worden regelmatig gevraagd om op te treden tijdens verschillend gelegenheden in Gelderland. Wij trekken dan alles uit de klank- en kledingkast om ons als sterke muzikale vrouwen aan het publiek te presenteren. Tijdens onze optredens nodigen we wel eens muzikanten uit om ons te begeleiden. Belangstelling? Ben je enthousiast geworden… klik dan op contact voor meer informatie.

 

                                                                                                                                          

Top