25 jaar
 

  

Vacature: pianist gezocht voor ons vrouwenkoor Colours. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en muzikale pianist om het koor te begeleiden tijdens concerten en repetities. Ons koor bestaat gemiddeld uit 24-28 leden en repeteert op maandagavond in Westervoort. Lijkt dit je iets of heb je vragen stuur dan een mail naar iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Vrijdag 24 maart 2023: doen wij mee aan de Wiekent Westervoort pubquiz in zalencentrum Wieleman, aanvang 20.00 uur. Entree vijf euro inclusief koffie of thee. De opbrengst is voor de voedselbank. 

 

Zondagmiddag 4 juni: nemen wij deel aan  het 16e Mooi Man korenfestival in Doetinchem. Wij zingen twee keer 25 minuten op twee verschillende locaties in de binnenstad. Er zullen deze middag 10 podia worden opgesteld waar 30 koren optreden. Het korenfestival start om 13.15 uur en duurt tot ca. 17.00 uur. 

Top