Zondagmiddag 4 juni hebben we meegedaan aan het jaarlijkse korenfestival in Doetinchem . Zestien koren mochten twee keer 25 minuten op een verschillende plek optreden. Er waren acht locaties.

Bij aankomst op het Simonsplein werden we opgewacht door een gastvrouw. Van haar hoorden we dat we om 14.35 uur waren ingepland op het podium in de Adelaarstraat en om 15.55 uur in de Hamburgerstraat. Daarvoor was er tijd voor koffie of thee in de Catharinakerk of lekker op het terras in het zonnetje. Sommigen liepen vast een rondje door de stad en toen bleek dat elk podium bestond uit een laag gedeelte en een hoog gedeelte. Dit was lastig bij de bestaande choreografie bij de verschillende nummers. We hadden gelukkig de tijd om nog wat aan te passen.

Omdat we nog steeds geen pianist(e) hebben kunnen vinden, zongen we Don't stop me now, True Colors, On Children en Gabariellas Liet a capella. Poppa Joe, Let it go en This is the life zongen we met geluidsband. We hebben lekker gezongen ondanks de soms heftige windvlagen. Er was niet heel veel publiek maar de mensen die er waren reageerden enthousiast. We kregen complimenten o.a. over ons afwisselende repertoire.

Als afsluiting zongen alle deelnemende koren samen nog enkele bekende nummers op het Simonsplein. Er werd enthousiast meegezongen door de vele toeschouwers op het plein en de terrassen. We hebben genoten van onze optredens, het publiek en het prachtige zonnige weer!

Top