Zondagmiddag 16 oktober jl. was ons 25 jarig jubileumconcert met als titel Colours pakt uit! De grote zaal van Zalencentrum Wieleman was volledig uitverkocht. De kleuren voor ons jubileum waren warme herfstkleuren aangevuld met zilver en goud. Dit zag je terug in de versiering van de zaal en in onze kleding. Ons programma bestond voornamelijk uit nieuwe liedjes van jazzy tot pop en een paar klassieke nummers. Onder leiding van onze dirigent Josette Brinkhof gaven we een prachtig concert. Daarbij hadden we ondersteuning van onze pianiste, een harpistenensemble, een fluitist en de leden van Skoeks die zeker een extra dimensie gaven aan ons optreden.

Achter in de zaal zongen een aantal oud-leden luidkeels mee met onze medley van nummers uit het verleden van Colours.

Tussen de liedjes door was er af en toe een moment waarop enkele leden iets vertelden over het ontstaan van ons koor, de keuze van de nummers en de waarde die het koor voor ons heeft. Ook een vrolijke noot en een sketchje ontbrak niet.

Aan het einde van het optreden nam onze voorzitter, Mirjam Derks, het woord. Zij nam afscheid van een van onze leden, Gonny van Zundert die al lid was vanaf het begin en van onze pianiste Elly Nijntjes. Tevens waren er lovende woorden voor de dirigente Josette Brinkhof, de muzikanten en de vele medewerkenden die dit concert zo goed hebben doen slagen. De middag werd feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje. We kijken terug op een zeer geslaagde middag.

Top