In december 2014 traden we vier keer op met ons kerst-/winterrepertoire.

Kerstmarkt Doesburg, zaterdag 6 december 2014. Veel gezelligheid op de kerstmarkt in de winkelstraten van Doesburg. Het publiek genoot zichtbaar en kon sommige nummers lekker meezingen. Mooie muziek draagt altijd bij aan een goede sfeer!

Kerstbraderie Geitenkamp Arnhem, vrijdag 12 december 2014.

Vanwege het bar slechte weer kwam deze kerstbraderie niet goed tot zijn recht, heel jammer voor iedereen! We hebben zeker gezongen, maar korter dan de bedoeling was geweest. De erwtensoep en chocolademelk waren wel extra lekker met dit weer.

Huissen bij Kaarslicht, zaterdag 13 december 2014.

In Huissen hadden de organisatoren meer geluk, het weer was goed en daardoor was het druk op de kerstmarkt en bij de optredens. Wij traden een half uur op in de Anthoniuskapel en een half uur in de Protestantse kerk. Zelf namen we ook de tijd om te genieten van optredens van andere koren. En na afloop natuurlijk heerlijk koffie en een wijntje drinken op een buitenterras bij houtvuur!

Concert in Loo, zondag 14 december 2014.

In het kader van de Loo Budget Concerten zongen wij op deze zondagmiddag in de Antonius Abt kerk in Loo. Wat een prachtige kerk om in te zingen! Ons concert duurde twee uren, inclusief pauze. We zongen telkens een blokje van 3 a 4 nummers. Adri van Zundert sprak teksten tussen deze blokjes. De kerk zat vol bezoekers. We hebben genoten en vonden dit een prachtige gelegenheid om onze kerst- en winternummers te laten horen en zien. Kijk voor foto's onder de knop 'Foto's'.

Top