Op zondagmiddag 29 juni zongen we tijdens de kasteelfair bij Kasteel Middachten. Wat is Middachten een prachtige locatie! Met Kerst hadden we dit al ervaren. We konden ook nu weer zelf bepalen waar we gingen optreden. We hebben op het plein vóór het kasteel gezongen, in de Oranjerie en op verschillende plekjes in de tuinen rondom het kasteel. Verschillende nummers uit ons repertoire passen goed bij de sfeer van het kasteel.

Het weer was helaas niet stabiel, we hebben gelukkig de zon wel gezien maar er waren ook veel wolken en een grote regenbui. Maar dat mocht de pret niet drukken! Tijdens de regen scholen we gezellig, samen met publiek, onder een grote kastanjeboom (zie de foto’s!). We bleven lekker doorzingen onder de paraplus. Dat gaf een bijzondere sfeer. Je kunt dus onder alle omstandigheden zingen en daar plezier in hebben!

Tussen onze optredens door hebben we zelf rondgewandeld en de fair bezocht. Tot slot hebben we een aantal groepsfoto’s gemaakt. Een vriendelijke fair-bezoeker bood spontaan aan om foto’s van onze groep te maken. Dankzij hem is dit prachtig gelukt. Kijk bij ‘foto’s’ om hiervan het resultaat te zien. 

Top